Foto's! - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Inge Gerrits - WaarBenJij.nu Foto's! - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Inge Gerrits - WaarBenJij.nu

Foto's!

Door: Ing

Blijf op de hoogte en volg Inge

05 Februari 2009 | Zuid-Afrika, Pretoria

Lieve mensen... Bedankt voor jullie berichtjes allemaal! :) Ik heb er net wat foto's op gezet.. Van het huis en het uitzicht! :)
Verder staan er nog een aantal foto's van Carolien's camera op http://www.mijnalbum.nl/Album=AWXIYGTK
Ik schrijf morgen weer een berichtje! Nu genieten van the sunset en heel veel lekkere Afrikaanse wijntjes! :)
Dikke kus vanuit een zonnig Cape Town!

• 05 Februari 2009 - 19:41

Jac:

mooie foto met al die haribo in je hand !!!! denk aan je lijn he

• 06 Februari 2009 - 04:00

Pap:

Heb jullie eerste foto's net bekeken en ik neem aan jullie hebben elkaar af en toe ff geknepen. Dan weet je nu dat 't allemaal echt is. Tis weer es wat anders om de bloemetjes in CT buiten te zetten ipv Tietjerkstradeel, of nie soms ... Hier is alles okay. Hebben een redelijke 1e beursdag gehad met zelfs wat nieuwe klanten - hiep hiep hoera! Stage van Ruud is nu zeker in Boulder Colorado. We gaan 11 maart weg en ik blijf daar een week voor zaken. Ruud komt dan 25 april terug. Geniet nog een paar dagen van jullie vakantie alvorens het gepokkel begint. Benne jullie al in het hotel geweest?
    Welnu, geniet en tot snel.
    Dikke X - pap

• 06 Februari 2009 - 09:01

Ria:

Hoi nichtje,

al zit ik in een zonnige keuken met een mooie bos narcissen voor me en het voorjaar in m'n hoofd, jij hebt 't beter.Wat ziet het er allemaal prachtig uit. Fijn dat de reis toch goed verlopen is.En....hoe bruin denk je te worden.Geniet van al het moois. We zullen je blijven volgen, fijn is dat dat mogelijk is.Zojuist je vader gesproken, ook daar alles goed.Groetjes!!

• 06 Februari 2009 - 15:05

Elientje:

haaaj Schat!!
    Ik ben ff 1 dagje internetloos gweest! was gistraaf laat thuis van werk 00:30uur en toen deed mn internetverbinding raar en had vanochtnd weer vroege dienst dus ben naar bedje gegaan!
    Maar wat onwijs gaaf ziet het eruit bij jullie! Waauuww wat heb jij een onwijs gaaf, ultiem en vet PALACE de komende 6 maanden! Te MOOI! Dat kan je toch bijna niet geloven! Heerlijk dat je jullie al ziet genieten!!
    Geniet er het weekend nog ff van want maandag moeten julie aan de bak..!
    DIKKE KUS EN ALLE LIEFS!!

• 06 Februari 2009 - 20:24

Sjoonie!:

Ingaaa! Wie geht es Ihnen Fraulein?? Heerlijke foto's en verhalen van jou en Caro! En dat uitzicht van die villa :D Supermooi! En heerlijk dat weer! Ik heb vandaag een lekker dik vest een een sjawl gekocht haha, dat is weer eens wat anders dan een bikini hihi!

Maar het is supertoll hier en de curryworsten zijn goddelijk! :D hihi!

Nou babe! Viel Spaß nog daaro (dat moet lukken) en ik spreek je snel!

Kussss Djoon

• 07 Februari 2009 - 11:30

Mama:

hey meiske alles goed ? ik je een smsje gestuurd maar krijg geen antwoord dus ontvang je die wel ?
    hier alles oke op de beurs en Kopenhagen altijd een gezellige en mooie stad , alleen 25gr te koud en als ik dan die foto`s van jou zie grrrrr misschien moet ik toch maar een ticket boeken he . tot horens en een fijn weekend .

• 09 Februari 2009 - 21:56

Sten:

Hey ing,

Hoe is ie met jou?
    wat een super relaxt app. en wat een uitzicht!! haha
    Wij hier in dat koude nederland brrr haha.
    Jah je zal wel denken dat is lang geleden?? haha ben je niet vergeten, hoorde dat jullie ed ook gesmst hadden??? niks van gehoord.
    Ma ik kon toch niet want malu is dinsdag ook weg gegaan dag later als jou naar mexico ook voor stage hoe lang moet jij dan malu 4 maand en dan ga ik daar heen op vakantie haha weg hier heerlijk haha!!1
    Doe je geen gekke dingen want hier in de vecht horen we ook alles hahaha!!?? haha

xxx sten en heel veel plezier daar x

• 10 Februari 2009 - 18:57

Sjoony:

:( ik heb je mailtje niet ontvangen dan! heb je uren voor niks zitten typen! maaar thanx for the message (en je niet ontvange email ;)) haha! Ik denk dat ik maar onder de wol kruip zo hihi!

Succes morgen!
    Tschuuus! Spaterrr!

• 10 Februari 2009 - 20:30

Mama:

wat heerlijk om je stem vanmiddag zo enthousiast te horen en wat fijn dat je tweede werkdag zo lekker was . gaat nu helemaal goed komen he ? veel plezier morgen met cocktails schenken haha , kussss